Vuoden viimeiset "isot" kisat 2015

No niin! Se ois nyt sitten siinä. Vuoden 2015 "isot" kisat on kisattu, kaksi viikkonloppua peräkkäin on nyt kisattu PiirM ja JSP SM kisoissa. (15.8 ja 23.8)


PiirM kisat Tornio (TORKK) 15.8


PiirM kisoissa Kim kisasi yksilö sekäö joukkue kilpailussa Spiken ja Peskin kanssa ja joukkue kisassa Ráneksen kanssa, Peski kisasi myös yhden "lämppä" kisan ennen itse PiirM kisoja josta tehtiin nolla sija 3. PiirM kisoissa Peskin kanssa tehtiin kaksi nollaa sijat 4 ja 9. PiirM yhteis tuloksessa Peski oli sijalla 4 tiukalla ajalla jäätiin ilman mitallia. Spike teki ekalla PiirM radalla hyvän ja nopean radan (toiseksi nopein aika) mutta harmittavasti ensimmäinen rima tuppui joten tulos 5 ja sija 8. Toisella radalla Spike teki nollan, yhteis tulos oli siis 5 ja PiirM kisan toiseksi nopein aika sija oli kummiskin 5.


Eli Peski PiirM4 ja Spike PiirM5 2015 (Lapin kennelpiiri)


Joukkue kisassa Kim teki sekä Spiken että Peskin kanssa nollat ja joukkuen kaksi muuta tulosta olivat yliaika nolla ja hyl, joten joukkueelle tulos ja sija 2 eli PiirM joukkue hopea. Kim ja Ránes teki omalle joukkuelleen ainuan tuloksen (10, A x2) mutta Ránes toimi tosi hyvin ja luki ohjauksia tosi hyvin ja kontaktit vauhdilla alas (ehkä vähän liian kovaa).


Eli vko saldo:

Peski 4/4 nollaa (PiirM4 ja PiirMjoukkue2)

Spike 2/3 nollaa (PiirM5 ja PiirMjoukkue2)

Ránes 0/1 nollaaJSP SM Vöyri (WOFF) 23.8


23.8 kisattiin vuoden viimeinen "iso" kisa, eli Junior-, Senior-, Para- Sm kisat 2015. Kim kisasi tänä vuonna viiden koiran kanssa, mini Klara, medi Spike, Peski ja Zäkä, maksi Ránes. Ekalla radalla (hyppy rata) Klara, Spike ja Peski tekivät yhden virheen, eli ekan radan jälkeen näillä tuloksena 5. Zäkä teki nollan ja sijoittui sijalle 4. ja Ránes voitti oman radansa.


Toisella radalla sitten Klara sai pari keppi virhettä joten mitalleista ei taisteltu (loppullinen sija 7.). Spike ja Peski tekivät nollat mutta molemmilla olivat ekan radan jälkeen 5 jo plakkarissa joten ilman mitalla. Zäkän kanssa muuten hyvä rata mutta Zäkä ohitti esteen joten yksi kielto. Ránes sai jo toisella esteellä kiellon (nippanappa kyllä) ja heti perään puomin alas tulo virheen ja väärä rata sen jälkeen, muuten hyvä rata A ja keinu puhtaasti.


Erityis onnitelut oppilaalle Casper Loo ja Lexi (mini hopea) ja Casper Loo ja Iris (medi kultaa) ikäluokassa 8-14v ja JEO mitalli joukkue toverille Elsi Pulli ja Didi (medi pronssia) ikäluokassa 14-17.


Onnittelut myös muille JSP SM kisoissa pärjänneille!


Nuorten SM saavutukset (2011-2014):

2011

- Nuorten SM3 Doni

2012

- Nuorten SM1 Spike

2013

- Nuorten SM1 Loox

- Nuorten SM3 Spike

2014

- Nuorten SM1 Spike

- Nuorten SM2 Klara