VAS kisat, 20 vuotisjuhlavuosi

Käytiin kisaamassa Vaasassa 8-9.8 ja Kim kisasi 15 starttia (Spike 3, Peski 3, Zäkä 4, Ránes 3 ja Klara (lainakoira) 3 starttia) Eija ohjasi Ránesta yhdellä radalla. Viikkonloppun tavoite oli kuusi nollaa, tavoitte näytti aika hurjalta lauantain jälkeen mutta sunnuntaina se sitten ratkos.


Lauantaina Kim juokis kokonaiset 8 rataa josta kaksi koiraa tekivät yhden nollan, Spike sija 5 ja Klara sija 5. Peski teki myös hyvän radan lauantaina ja oli sijalla 3 tuloksella viisi (rima). Lauantain jälkeen jäi vähän huono fiilis mutta pikkusia ohjaus virheitä ne oli vaan.


Sunnuntaina sitten Kim aloitti urakkansa Ráneksen hyppyradalla, he voittivat kyllä radan mutta tulokeslla viisi (rima) nopein aika (etenemä 5,23 m/s !!!!!!!). Eija sai sitten ohjata Ránesta seuraavan radan kun Kimillä oli niin hyvä fiilis hyppärin jälkeen ja okei ehkä jaloissa alkoi tuntua. Kolmos luokkalaiset aloittivat agility radalla jossa Kimillä oli kaikki kolme medi koiraa (Spike, Peski ja Zäkä), kaikkilla kolmella koiralla Kim teki nollat sijat 2 (Peski), 3 (Spike) ja 5 (Zäkä). Tämän myötä Peski sai myös viimeiset vaativat nollat ensi vuoden SM kisoja varten joten Kim kisaa SM kisoissa 2016 Spiken ja Peskin kanssa. Kolmosten hyppärillä Kim kisasi medeissä Peskin ja Zäkän kanssa ja mineissä Klaran kanssa. Medeissä Peski teki nollan sija 5. Yksi tosi pitkä karros kostauti Peskin ja Kimin tappioksi. Zäkän kanssa Kim teki myös nollan sija 3. Mineissä Kim teki klaran kanssa myös nollan sija 5.


Eli Viikonloppun saldo oli 15 starttia ja 8 nollaa. Peskille viimeinen SM nolla+tuplanolla MM-karsintoihin ja Zäkälle tuplanolla MM-karsintoihin.