SM ja MM-Karsinta 2016 Lookback

Eli katsaus tämän vuoden Suomenmestaruus ja Maajoukkue karsinta kilpailuista. NLA:n tiimistä kaikki neljä kisa koiraa osallistuivat SM joukkue kilpailuun, Spike, Peski ja Zäkä edustivat Lieksan Agility Poppoo ry:tä ja Ránes edusti Tornion Kennelkerhoa. 

 

Agility Poppoon joukkue hienosti medien joukkue kisassa sijalle 6. kolmella nollalla, nollantekijät Tomas Berglund & Zäkä (RAGIT), Mirva Tolvanen ja Heppu (A-POP) ja Kim Berglund ja Spike. Kimillä ja Peskillä oli hieno rata mutta radan loppupäässä Peski valitsi putken puomin sijaan ja tulokseksi HYL. Ránes teki myös hyvän radan joukkue kilpailussa, harmittavasti 10 virhepistettä tuli matkan varrelta (Muurin palikka ja yksi rima).

 

Yksilö SM kilpailussa NLA:n tiimistä kisasi Zäkä ja Tomas ja Kim Spiken ja Peskin kanssa. Zäkä ja Tomas saivat hyppyradalta harmillisesti HYL:yn, mutta huikeen hienoa oli se että Zäkä ja Tomas pystyivät tekemään nollan joukkuekisassa. Kim ja Spike tekivät muuten hienon nollaradan mutta harmillisesti yksi pitkä karros maksoi liian paljon aikaa joten pikkasen yliaikaa, sija. 67/262. Kim ja Peski tekivät hienon nolla hyppyradalla ja sijoittuivat 30/262, ja finaali paikka lunastettu. SM finaalissa Kim ja Peski tekivät kummiskin hienon radan mutta harmillisesti Aa:n kontakti virhe matkan varrelta tuli mukaan ja agi radan sijoitus oli 18/62. SM yhteistuloksissa Peski ja Kim olivat 18/262 tuloksella 5.

 

 

MM-Karsinnoissa NLA:n tiimistä kisasivat vaan Kim ja Peski, Kim ja Spike olisivat myös saaneet osallistua mutta Kim päätti että Spike alkaa siirtyä ansaitulle eläkkeelle. Peski ja Kim tekivät lauantain radoilla kaksi nollaa, hyppyrata sija 23/113. ja agilityrata sija 10/113. Pisteitä KIm ja Peski olivat saaneet yhteensä 37.30. Sunnuntain radat eivät sujuneet yhtä hienosti kun kolmesta radasta saatiin ainoastaan yksi nolla. Nollan tehtiin finaali radalla ja sijoitus oli 13/44. Yhteistuloksissa Peski ja Kim sijoittuivat 21/113.