RKK kerhomestaruus 2015

Rovaniemellä kisattin omissa kisoissa tänä viikkonloppuna (29-30.8), sammalla kisattiin myös RKKn kerhomestaruudesta joka kilpailu ja säkä luokass. Kim kisasi koko viikkonloppun aikana viiden eri koiran kanssa (Rànes, Remi (lainakoira), Peski, Spike ja Zäkä).


Lauantaina kerhomestaruus ratkesi molempien ratojen yhteistuloksesta. Maxi 2 luokassa Ránes teki ekalla radalla (hyppäri) nopeimman radan (etenemä 5,52 m/s mutta harmittavasti yksi rima tippui, joten tulos 5 ja sija 3. Tokalla radalla (agi) Ránes yllätti positiivisesti ja teki puhtaan radan ja voitti koko luokkan ja samalla Ránes nousi kolmos luokkaan. Mie oon niin ylpee mun pikku BCstä. Kaikken lisäksi Ránes voitti maxi 2 kerhomestaruuden.


Lauantaina medi kolmosissa Peski teki kaksi nollaa sijat 2 ja 2. Zäkä teki muuten hyvin agiradan mutta harmittavasti yksi rima, hypärillä Zäkä yllätti ja voitti radan kahden sekkunnin marginaalilla (Peski oli toinen). Spike teki hyvällä vauhdilla mutta harmittavsti molemmilta radoilta yksi vitonen. Medien kerhomestaruus hopea meni Peskille ja pronssia Zäkälle.


Sunnuntaina kisasin maxi 2 luokassa lainakoiran Remin kanssa. Eka rata meni tosi hyvin vaikka se rima tippukin, ohjausvirhe aiheutti tiputuksen. Remin kanssa voitettiin se rata silti. Toka rata meni sitten hyllyksi.


Medi kolmosissa Peski teki jälleen kaksi nolla sijat 3 ja 4, hyviä ratoja ja este osaaminen tuli kunnolla käyttöön yhdellä radalla kun se teki keinun ihan oikeesti itsenäisesti. Zäkä taas sitten teki yhden hylyn ja yhden vitosen, rima tippui. Spike veti tänään nollan ja sijoittui 2. hävittiin alle sekkunnin voittajalle. Toisella radalla Spike sai tulokseksi 10, mutta hyvä aika.