Kisat 23-24.5.2015

Tänä viikkonloppunna kisattiin yksi hyppy rata ja kolme agility rataa Rovaniemellä, Kim Ráneksen, Peskin ja Spiken sekä Tomas Zäkän kanssa.


Lauantai 23.5

Kim kisasi kakkosluokassa Ráneksen (Weekasi Blues Brother) kanssa hyppy radan, mistä he saivat hylkäyksen. Kolmos luokassa Tomas ja Zäkä (Sleepless Kick in) sekä Kim ja Peski (Sleepless Dickery Dickery Dare) kisasivat ensin hyppy radan missä ei kumpikaan saanut nollaa. Agility radalla sitten Kim myös kisasi Spiken (Sleepless Big Brother) kanssa. Tomas ja Zäkä saivat virhe suoritukse, Kim ja Peski saivat hylkäyksen, Kim ja Spike saavuttivat voittonollan.


Sunnuntai 24.5

Sunnuntaina Ránes ei kisannut joten kisattiin vaan kolmosluokkassa Zäkän, Peskin ja Spiken kanssa kahdella agility radalla. Ensimmäisellä radalla Kim ja Spike sijoittuivat kakkoseksi ja Tomas ja Zäkä sijoittuivat viidenneksi molemmilla nollat, Peskille hylkäys. Viikkonloppun viimeinen rata oli ehkä kevät kauden koho kohta, Kim sijoittui Spiken kanssa kolmanneksi nollalla ja sen myötä Spike saavutti kuudennen peräkkäisen nollansa. Kim voitto samman radan Peskin kanssa ja Peski sai kolmannen agility sertinsä, Peskillä ei ole näyttely tulosta vielä joten virallisesti Peski ei vielä ole agility valio.


Eli kevät kausi ollaan saatu päätökseen ja saavutukset ovat tähän mennessä vuotta Peski 11/22 nollaa, Spike 11/18 nollaa, Zäkä 8 nollaa ja Ránes 6 nollaa (kaikki eivät ole LUVAn arvoisia).

Kesä kausi alkaa kahden viikkon päästä Saariselän Yöttömän Yön Agility kisoissa 5-7.6, SM-kisat Oulussa 13-14.6, MM-Karsinnat Jyväskylässä 27-28.6 ja EOJ-kisat Tsekkissä 10-12.7.