Kisakausi 2017, here we come!

Edeltävänä viikkonloppuna Kuopiossa pätetiin Peskin ja Ránesken kanssa meidän kisatauko, joka tällä kertaa kesti yllättävän pitkään (4kk). Peski kisasi jos lauantaina Tomaksen kanssa Seniori SM-kisoissa sijoittuen yhteistuloksissa sijalle 6. Omalta osaltani kisakausi 2017 pyörähti käyntiin kolmen radan verran sunnuntaina (2 rataa Peskillä ja 1 Ráneksella), josta Peskille yksi hylly ja yksi nolla sija 5/50, Ránekselle hylly. Voin sanoa että jännitti mennä radalle Peskin kanssa kun ei oltu kisattu 4 kuukauteen ja eikä treenattu puoleentoiosta kuukauteen, Ránesken kanssa kuiteskin treenattu mutta ei kisattu 4 kuukauteen. Onneski pystyn luottamaan koiriini sen verta hyvin ja luottaa siihen että tunnen ne oikein. Mutta kovasta jännitämisetä huolimatta niin oli se niin siistä päästä taas baanalle :)

Vaikka kisatauko on ollut pitkä niin se ei kuiteskaan ole haittannu. Olen tälle kaudelle enemmän (lähestulkoon kokonaan) panostanu koirien hyvin vointiin ja fyysisen kunnon rakentamiseksi, ja samalla rakentaa hyvän suhteen koiriini. Ráneskelle ollaan rakentamassa uudet kontaktit joten kisatauko on siinäkin mielessä tehny ihan hyvää niin on saanu täysillä keskittyä niihin. Kontaktien rakentaminen jatkuu edelleen joten Ráneksen kanssa ei ole vielä tälle kaudelle mitään tavoitteita, mutta silmät on jo suunnattu kohti 2018 kautta ;)

Peskin kanssa tottakai kun kerran EO-karsinta ranking listalla ollaan sen verta korkealla (#14) niin EO-karsinnat Torniossa 2.4 pitää käydä kisaamassa. Mitään joukkue paikkaa ei lähetä hakemaan väkisin mutta olisihan se kiva olla top 10 porukassa :) toki oisha nse mahtavaa päästä joukueeseen kanssa ;) Kesällä tottakai Peskin kanssa kisataan SM-kisoissa Lappeenrannassa 17-18.6 ja MM/PM-Karsinnoissa 1-2.7 Liedossa. SM-kisoissa top 15 porukkaan ja karsinnoissa top 10 porukkaan kun pääsis niin olen tyytyväinen :) Poikkeukesliseti muista vuosista niin tänä vuonna tarkoitus olisi lähteä Agirotuun, Mikkeliin 7-9.7. ja niissä karkeloissa Avo SM kilpailut. Agirodussa Tuli viimeksi käytä 2012 Kuopiossa josta matkaan lähti Nuorten AVO-SM1 Spiken kanssa. Try to repeat the history with Peski aikuisten luokassa tänä vuonna ;)

Kim Berglund