Kesäkausi ja isot kisat 2016 alkakoon! :)

Yöttömän Yön Agility kisat 2016, Saariselkä (PLKK)

Eli kesäkausi alkaa tuttuun tapaan Saariselällä Yöttömän Yön Agility kisoista 10-12-6. Tänä vuonna Kim kisaa medeissä Spike ja Peskin kanssa ja makseissa Ráneksen kanssa, Tomas kisaa Zäkän kanssa medeissä myös. Tänä vuonna on kuudes vuosi kun yöttömän yön kisat pidetään, ja saman venrran vuosia Kim ja Spike kilpaillut Saariselällä. Spike on kilpaillut 28 starttia ja tehny 14 nolla vuosien aikana, ja tänä vuonna on mahdollista vielä neljään nollaan. Tomas ja Zäkä aloittivat kisaamisen 2014 saariselälllä ja kisaavat tänä vuonna seitsemän starttia kolmosia.
 

Suomenmestaruus kilpailut 2016, Nastola (VAU)

Tänä vuonna meidän tiimistä SM kisoihin lähtee neljä koiraa joukkue kisaan ja kolme koiraa yksilö kisaan. Medeissä Spike & Peski & Kim sekä Zäkä & Tomas ovat osana Lieksan Agility Poppoon joukkuetta. Ránes ja Kim kisaavat makseissa Tornion Kennelkerhon riveissä. Nämä ovat Ráneksen ensimmäiset SM kisat, yksilö osallistuminen jäi tupla nollasta kinni. Spike on kisamassa SM joukkueessa kuudetta vuotta ja viidettä vuotta ankurikoirakkona, Tämän vuoden SM kisat ovat Spiken osalta viimeiset. Spike saa jäädä kesän jälkeen ansaitulle eläkkeelle, paras SM muisto vuosien varrelta on SM kisoita 2014 kun saavutus oli hopeaa.

Maajoukkuekarsinnat 2016, Turku (TSAU)

Maajoukkuekarsinnat kisataan 2-3.7 Turussa. Tänä vuonna Kim osallistuu sekä Spiken että Peskin kanssa. Spikelle nämä ovat viidennet maajoukkuekarsinnat ja sen myötä viimeiset. Peski on kisannut maajoukkuekarsinnoissa kaksi kertaa aikasemmin.  

 

Agirotu 2016, Ylöjärvi (YLÖKK)

Noniin! Kesään tuli muutoksia ja tänä vuonna osallistutaan Agirotuun. Meidän tiimistä kaikki neljä koiraa on tarkoitus kisata Avo SM ja FAO kisoissa, joukkueessa kisaavat Spike, Peski ja Zäkä. Viimeksi kuin Kim kisasi Agirodussa oli 2012 josta saavutus oli Nuortn Avo Suomenmestaruus.
 

JSP eli Nuorten Suomenmestasruus kilpailut 2016, Keminmaa (ARCT)

JSP SM kisataan Keminmaalla 30-31.7. Nuorten SM kisa sääntöihin tuli tänä vuonna muutos ja Kim saa osallistua vielä tänä vúonna. Kim osallistuu viidellä koiralla tämän vuoden nuorten SM kisoihin, medeissä seltien Spiken, Peskin ja Zäkän kanssa ja makseissa Bordercollie Ráneksen ja Belgianpaimenkoira malinoisin Jäynän kanssa. Kim on kisannut Nuorten SM kisoissa vuodesta 2011 lähtien ja saavuttanu 6 mitallia (kolme kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia). Spiken kanssa Kimi on saavuttanu puolet mitalleista (kaksi kultaa ja yksi pronssi). Ránes kisasi ekan kerran Nuorten SM kisoissa viime vuonna ja saldo oli hyppyradan voitto.

 

Näillä lähdetään kesään ja pidetään aivan mahtava kisakesä ja täysillä mennään loppuun asti.